Kedves Látogatók!

A kertben folyó munkálatok miatt, kérjük, hogy a múzeumot kizárólag a Jakobinus út felől közelítsék meg. Az emlékkert emlékcsarnoktól főbejáratig terjedő része munkaterület, így oda idegeneknek belépni szigorúan tilos. Az emlékcsarnok átmenetileg nem látogatható!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a múzeum tereiben saját maszk viselése kötelező!

A múzeum látogatótereiben egyszerre legfeljebb 15 fő tartózkodhat, valamint javasoljuk, hogy a kiállítóterekben tartsák be a 1,5 méteres távolságot.

Múzeumpedagógiai foglalkozásaink továbbra is elérhetőek, bejelentkezni minimum két héttel a foglalkozás tervezett időpontja előtt szükséges a következő e-mail címeken:

Kesztyűs Kitti, múzeumpedagógus – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hornyákné Tóth Renáta, múzeumpedagógus – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szíves megértésüket köszönjük!

 Terkep 20200625

Petőfi Irodalmi Múzeum - A Magyar Nyelv Múzeuma| 3988 Sátoraljaújhely-Széphalom, Kazinczy utca 275.
Telefon:
  +36 47 521 236 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | FaceBook: facebook.com/nyelvmuzeum | GPS koordináták: 48.436420, 21.622054

Nyitvatartási idő: hétfő kivételével mindennap | Nyári nyitvatartás:  április 1-től, 9-től 17-ig | Téli nyitvatartás: november 1-től, 8-tól 16-ig.

lablec logosor